© 2018 Radha Krishna Mandir Amsterdam

Stichting Shri Sanatan Dharm Amsterdam

Radha Krishna Mandir

Saaftingestraat 310

1069 BW Amsterdam-Osdorp

Telefoonnummer: 020 – 667 36 68

E mail: info@radhakrishnamandir.nl

  • Facebook Social Icon

Over de jongerencommissie

Sinds 2012 heeft het bestuur een aantal jongeren als adviseur een beginnende rol gegeven binnen het bestuur. Sindsdien is ook de jongerencommissie in het leven geroepen, met als doel het organiseren van jongeren-activiteiten en aantrekken van meer jongeren naar de Mandir. Tegelijkertijd geeft de jongerencommissie input aan het bestuur over de wensen en behoeften van jongeren, om zo ook tijdens de zondagdiensten en feestdagen hier aandacht aan te besteden. De focus is hierbij op de jongeren tussen de 16-35 jaar.

Jongerencommissie

De jongerencommissie bestaat momenteel uit een groep van zes jongeren die gezamenlijk de doelen van de jongerencommissie proberen te realiseren. De belangrijkste doelen zijn het organiseren van jongerendagen en het posten van facebookposts met interessante informatie over de Sanatan Dharma. Eens per maand wordt er vergaderd (telefonisch/face2face) en bespreken we de komende activiteit of lange termijn doelen. Een ieder heeft hierin een rol die goed bij hem/haar past of juist een interessante uitdaging is. Dit kan zijn het coordineren van de jongerendag, bedenken van activiteiten, onderhouden van facebook, promotie, en veel meer. Wil je ook helpen bij de jongerencommissie? Misschien wel interessant voor op je CV of om ervaring op te doen, laat het ons weten via een facebookberichtje.

​​Jongerendagen

Jaarlijks organiseert de jongerencommissie meerdere jongerendagen met verschillende thema's binnen de Sanatan Dharma (denk aan, de Bhagvad Gita, Dharma, Karma en Bhakti, maar ook trouwrituelen en praktische tips bij een pooja thuis zijn onderwerpen die behandeld worden). De commissie probeert op een jongerendag deze onderwerpen op een interactieve en gezellige manier over te brengen. Vaak wordt er ook een pandit uitgenodigd die de vragen kan beantwoorden in het Nederlands.

Facebook en website

De jongerencommissie onderhoudt de facebookpagina, hierop komen berichten over de komende activiteiten, een korte uitleg over de bijzondere feestdag, inhoudelijke verhalen en korte weetjes over de Sanatan Dharma. En voor zover mogelijk probeert de jongerencommissie zoveel mogelijk de fb berichten te beantwoorden. En natuurlijk posten wij de foto's na een bijzondere feestdag in de mandir!

Jongerencommissie

De commissie bestaat momenteel uit de volgende zes leden:

Aarti Misier

Akash Dharampal

Kavita Ramjiawan

Nilima Parsan

Sunjay Sardjoe

Varisha Balsingh

Jongerendagen

Zie de Jongeren pagina en de foto's voor meer informatie over de afgelopen jongerendagen

Klik hier voor de facebookpagina.

Besloten FB pagina

(jongeren only)!

Speciaal voor jongeren (<35jr) hebben we ook een besloten facebookpagina. Join de fb pagina voor meer inside informatie ;) !