• Admin

Divali 2017


Het is vandaag Divali, een dag in het teken van de overwinning van het goede op het kwade en licht in de duisternis. Namens de Radha Krisha Mandir wensen we iedereen een Subh Divali toe! Vrijdagavond zal de Govardhan Puja in de mandir plaatsvinden, een feestdag ter ere van Krishna Bhagwan. De parvachan zal rond 20:00u beginnen. Subh Divali en tot morgen!

#RadhaKrishnaMandir #divali #subhdivali #GovardhanPuja #KrishnaBhagwan

6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Live nieuwe website RKMA

De nieuwe website van de Radha Krishna Mandir is live. De website is veel gebruiksvriendelijker en biedt meer mogelijkheden. Zo kun je in een oogopgslag de evenementen zien, interessante artikelen lez

Stichting Shri Sanatan Dharm Amsterdam

Radha Krishna Mandir

Saaftingestraat 310

1069 BW Amsterdam-Osdorp

Telefoonnummer: 020 – 667 36 68

E mail: info@radhakrishnamandir.nl

© 2018 Radha Krishna Mandir Amsterdam