top of page

JONGERENDAG BLOG: Ik hou van Hindoeïsme

De Jongerencommissie heeft afgelopen zondag een bijzondere en zeer geslaagde jongerendag georganiseerd, met veel dank aan alle aanwezigen! Maar ook onze sponsors hebben hieraan bijgedragen. Zo konden alle aanwezigen bij binnenkomst genieten van de prachtige en smakelijke vegetarische maizenakoekjes en de lekkere cupcakes van the Massala family!

De dag begon ditmaal met yoga en meditatie lessen van Sharda Birtantie van All Vidya Yoga en haar groep. Onze fanatieke jongeren maar ook de ouderen deden gezellig mee en stelden kritische vragen zoals: is het beter om in de ochtend yoga te doen of in de avond? Is yoga ook een sport? Moet je je onthouden van vlees en vis als je yoga beoefent etc.

Na een pauze met heerlijke speciale paneer samosa’s van the Massala family en gezellig geklets van onze jongeren maakten quizmaster Rayen Panday samen met zijn broer Danny Panday hun entree. Er werden groepjes gevormd en verschillende spellen gespeeld. Onder andere het geen ja geen nee spel gedurende 2 minuten zorgde voor vele hilarische momenten. Bij de stellingen waar/niet waar kregen we van pandiet Sardjoepersad Misre uitleg over de stellingen en zo kregen we de kans om ook wat meer mee te krijgen over onze ingewikkelde doch belangrijke Sanskaars.

Het was even een spannend moment welke groep gewonnen had en welke prijs ze in ontvangst mochten nemen maar dankzij onze sponsors Wierin Juweliers, Radha kookworkshop en D&D Tropische markt konden alle winnaars tevreden naar huis.

Na afloop was er een informele setting waarbij de jongeren onder het genot van een warme maaltijd gesponsord door Akash catering en drankje konden nagenieten van deze zeer geslaagde jongerendag! Veel dank aan alle aanwezigen voor jullie komst en hopelijk tot een volgende jongerendag!

bottom of page