© 2018 Radha Krishna Mandir Amsterdam

Stichting Shri Sanatan Dharm Amsterdam

Radha Krishna Mandir

Saaftingestraat 310

1069 BW Amsterdam-Osdorp

Telefoonnummer: 020 – 667 36 68

E mail: info@radhakrishnamandir.nl

  • Facebook Social Icon

Jongerendag 2017: “Bhakti: Mijn Pooja”

14 Aug 2017

Namaskaar! Gisteren vond de mini-Jongerendag plaats met als thema “Bhakti: Mijn Pooja”. Het was een leerzame en gezellige middag waarop we veel geleerd hebben over de benodigdheden van een pooja en de symbolische betekenis er van. Ook zijn we dieper ingegaan op de verschillende mantra’s en hoe men thuis kan bidden volgens de Paanchupchaar. En tot slot een gezellige afsluiting met een hapje en drankje. Onze grote dank gaat hierbij uit naar alle vrijwilligers en sponsors die geholpen hebben om deze dag zo succesvol mogelijk te maken. Daarnaast willen we Pandit Deepak Baidjnath bedanken voor zijn motiverende toespraak en heldere uitleg. We zien jullie graag terug tijdens een volgende jongerendag of mandirdienst. Jai Shri Krishna!

Share on Facebook
Please reload

Recente berichten
Please reload

Please reload

Archief
Please reload