© 2018 Radha Krishna Mandir Amsterdam

Stichting Shri Sanatan Dharm Amsterdam

Radha Krishna Mandir

Saaftingestraat 310

1069 BW Amsterdam-Osdorp

Telefoonnummer: 020 – 667 36 68

E mail: info@radhakrishnamandir.nl

  • Facebook Social Icon

Jongerendag 2017: Debat & Quiz

19 Nov 2017

De laatste jongerendag van dit jaar is alweer geweest! Het was een interessant debat over religieuze en maatschappelijke onderwerpen. Main take aways: Vegetarisme draait in het hindoeïsme niet om het wel/niet doden maar vooral om ahimsa: geweldloosheid richting alle levende wezens. En er bestaan meerdere vormen van trouwen wat in deze tijd waarin steeds meer jongeren willen samenwonen een interessant onderwerp is. Ook de quiz was weer een verrijking van onze kennis! Wist je dat de Kuruchetra-oorlog uit de Mahabharata maar 18 dagen duurde en dat gelijk is aan het aantal hoofdstukken van de Bhagvad Gita? We hopen jullie allemaal weer eens te zien op een volgende Jongerendag in 2018! 

 

Check hier de foto's! 

Share on Facebook
Please reload

Recente berichten
Please reload

Please reload

Archief
Please reload