top of page

Steun de Radha Krishna Mandir

De Radha Krishna Mandir Amsterdam wordt bestuurd door een stichting, dat betekent dat de mandir geen winstoogmerk heeft. Om te blijven voorzien in o.a. de wekelijkse mandirdiensten en feestdagen, is naast een goedwerkend bestuur, de hulp van vrijwilligers en de giften van donateurs zeer belangrijk. Wij zijn daarom ook zeer dankbaar voor elke vorm van uw steun.

Er zijn verschillende manieren om de Radha Krishna Mandir te steunen. Zie hieronder de mogelijkheden

Directe donatie
Mogelijkheden

Geld donatie (Eenmalig)

Om te voorzien in o.a. de maandelijkse kosten zoals gas, water en licht, maar ook puja spullen kunt u de mandir steunen door een eenmalige donatie. Dit kunt u in de mandir doen via de donatiebox, maar nu ook via deze link.

Geld donatie (Maandelijks)

U kunt de mandir ook maandelijks steunen met een vast bedrag. U helpt de mandir daarmee met de maandelijkse kosten en puja spullen etc. Maar daarnaast bent u dan een vaste donateur en dat brengt ook voordelen voor u, zoals 1x per jaar per post communicatie over de activiteiten voor het aankomende jaar en u een eigen puja (yagh, trouw) organiseren in de mandir tegen een gereduceerd tarief. U kunt uzelf aanmelden in de mandir of direct door het formulier in te vullen via deze link en op te sturen naar het adres van de mandir,

Persaad, eten, drinken en meer

Geld is niet de enige manier waarop u de mandir kunt steunen. U kunt bij elke mandirdienst persaad offeren, een dat verdeeld zal worden over de bezoekers, Daarnaast kunt u voedsel (zoals rijst, dhaal, groenten) en drinken (water, sap, frisdrank) sponsoren, dat met name op feestdagen gebruikt kan worden. Neem hiervoor graag eerst contact op met de mandir.

Vrijwilligerswerk

De mandir heeft altijd vrijwilligers nodig om ervoor te zorgen dat de diensten goed georganiseerd worden. Tijdens de diensten maar ook daarbuiten helpen vrijwilligers met verschillende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het voorbereiden en helpen tijdens de dienst, helpen in de keuken, helpen opruimen na de dienst. Een aantal keer per jaar wordt er een grote schoonmaakdag georganiseerd om de mandir grondig schoon te maken. Als je wil helpen als vrijwilligers, kun je dat in de mandir aangeven, of via een mailbericht.

Please reload

bottom of page