top of page

JONGERENDAG BLOG: “Bhakti: Mijn Pooja”

Namaskaar! Gisteren vond de mini-Jongerendag plaats met als thema “Bhakti: Mijn Pooja”. Het was een leerzame en gezellige middag waarop we veel geleerd hebben over de benodigdheden van een pooja en de symbolische betekenis er van. Ook zijn we dieper ingegaan op de verschillende mantra’s en hoe men thuis kan bidden volgens de Paanchupchaar. En tot slot een gezellige afsluiting met een hapje en drankje. Onze grote dank gaat hierbij uit naar alle vrijwilligers en sponsors die geholpen hebben om deze dag zo succesvol mogelijk te maken. Daarnaast willen we Pandit Deepak Baidjnath bedanken voor zijn motiverende toespraak en heldere uitleg. We zien jullie graag terug tijdens een volgende jongerendag of mandirdienst. Jai Shri Krishna!

bottom of page