top of page

JONGERENDAG ZONDAG 22 APRIL 2018


Zondag 22 april is er weer een speciale jongerendag! Waarom speciaal voor jongeren? Omdat wij merken dat jongeren graag naar de mandir komen, en juist in contact met elkaar tijdens events, debatten, quiz meer kennis opdoen en zich meer betrokken voelen bij de mandir.

Dit keer zal de jongerendag bestaan uit een BhajanConcert van Indroniel Roy en uitleg van pandit Haridatt Koendan over de betekenis van deze bhajans. En een Mandir versie van het spel 30Seconds, waarin je in korte tijd de verbanden en achtergronden van Krishna leert kennen.

Natuurlijk regelen wij ook voor hapjes en een afsluitende maaltijd. Dus het wordt zeker een gezellige en leerzame dag. Wij hopen op jullie komst! Meld je aan, en je maakt nog eens kans op tickets voor het concert van Shreya Ghoshal op vrijdag 4 mei in AHOY Rotterdam!

Klik hier om het evenement aan je eigen kalender toe te voegen -> Jongerendag: Bhajan Concert (ical)

bottom of page