top of page

JONGERENDAG ZONDAG 25 NOVEMBER 2018: Escape Room & Navgrahas

Na een geslaagde en vooral gezellige jongerendag in september, organiseren we nu opnieuw een jongerendag eind november. Ben je tussen de 16 en 35 jaar, kom dan ook!

Dit keer het thema Escape Room. Een bekend concept onder jongeren dat al zeer populair is geworden de laatste jaren. Een Escape Room is een kamer waar je uit dient te komen door het oplossen van puzzels en raadsels. Elke keer dat je iets oplost, word je weer wijzer en kun je het volgende stuk oplossen om zo uit de Escape Room te komen.

Het onderwerp is Navgrahas. Dit zijn de sterren, planeten en andere hemellichamen die aanbeden worden tijdens een puja (offerdienst, vaak begeleid door een pandit). Navgrahas zijn van belang in ieders leven en hebben hun eigen positieve en negatieve krachten op elk wezen. Het op de juiste manier bestuderen van de Navgrahas kan veel vertellen over iemands levensloop (successen, kansen, ongeluk, etc.).

Aan de hand van de Navgrahas kan een pandit een juist moment voor je Sanskaars (moeran, trouw, etc.) vertellen. Vaak wordt er gezegd dat een "graha" een negatief invloed kan hebben en dat je daarvoor bepaalde puja's moet doen, is dat zo? We zullen al deze vragen behandelen en pandit drs. Purushottam Rob Sitaldin zal aanwezig zijn om in het Nederlands antwoord te geven.

Zie de flyer voor het programma, graag via email of facebook aanmelden i.v.m. organisatie.

bottom of page