top of page

Navratri

Het bestuur van de stichting SSDA nodigt u en uw familie van harte uit voor de viering van Navratri, negen dagen ter verering van Durga Mata, in de Radha Krishna Mandir Amsterdam.


We nodigen u van harte uit om samen de negendaagse Navratri te vieren van 26 september tot en met dinsdag 4 oktober in de Radha Krishna Mandir Amsterdam.


Programma:

18:00 Puja

19:00 Bhajans, Prashad inzegenen

20:00 Parvachan o.l.v. pt. Sjantie Paragh

21:00 Afsluiting


Diverse bhajangroepen zullen zorgen voor de sfeer en gezelligheid: Hira Brothers, Angel ArunA, Satrang, Ashok Jaggan en Jimmy, Madhur Sangeet, Saagar Sangeet Samaadj, Lakshmi Samaadj en meer!

Op de laatste (dinsdag)avond wordt een warme maaltijd geserveerd en de woensdagochtend erna is de Purna Huti van de Navratri waarbij ook een warme maaltijd geserveerd wordt.


Mocht u tijdens de Navratri op een van de avonden als srota aan de puja willen deelnemen dan is dat mogelijk. U kunt ons een bericht sturen met uw contactgegevens.


We verzoeken u om bij (covid gerelateerde) klachten te testen en te houden aan de maatregelen van de overheid. We zullen zorgen dat er handgel, mondkapjes (niet verplicht) en andere maatregelen zijn om de kans op besmettingen te verkleinen.


We kijken ernaar uit om u, uw familie en uw vrienden te mogen verwelkomen op deze bijzondere avonden.
bottom of page