© 2018 Radha Krishna Mandir Amsterdam

Stichting Shri Sanatan Dharm Amsterdam

Radha Krishna Mandir

Saaftingestraat 310

1069 BW Amsterdam-Osdorp

Telefoonnummer: 020 – 667 36 68

E mail: info@radhakrishnamandir.nl

  • Facebook Social Icon

JONGERENDAG ZONDAG 22 APRIL 2018

14 Apr 2018

 

Zondag 22 april is er weer een speciale jongerendag! Waarom speciaal voor jongeren? Omdat wij merken dat jongeren graag naar de mandir komen, en juist in contact met elkaar tijdens events, debatten, quiz meer kennis opdoen en zich meer betrokken voelen bij de mandir.

 

Dit keer zal de jongerendag bestaan uit een BhajanConcert van Indroniel Roy en uitleg van pandit Haridatt Koendan over de betekenis van deze bhajans. En een Mandir versie van het spel 30Seconds, waarin je in korte tijd de verbanden en achtergronden van Krishna leert kennen.

 

Natuurlijk regelen wij ook voor hapjes en een afsluitende maaltijd. Dus het wordt zeker een gezellige en leerzame dag. Wij hopen op jullie komst! Meld je aan, en je maakt nog eens kans op tickets voor het concert van Shreya Ghoshal op vrijdag 4 mei in AHOY Rotterdam!

 

Klik hier om het evenement aan je eigen kalender toe te voegen -> Jongerendag: Bhajan Concert (ical)

 

 

Share on Facebook
Please reload

Recente berichten
Please reload

Please reload

Archief
Please reload