top of page

ZONDAG 1 JULI VRIJWILLIGERSDAG


Op zondagmiddag1 juli vanaf 14:00 uur organiseert de Radha Krishna Mandir (SSDA) een vrijwilligersdag. De organisatie is u als vrijwilliger van harte dankbaar voor uw inzet. Alle vrijwilligers die met zorg helpen in de mandir zijn van harte welkom om op deze dag bijeen te komen. Het bestuur nodigt u als vrijwilliger uit met het doel om de samenwerking te bevorderen. Wij verheugen op uw komst. U kunt zich aanmelden via e-mail aan info@radhakrishnamandir.nl of een prive bericht op Facebook i.v.m. de organisatie. Meer info volgt binnenkort.


Recente blogposts

Alles weergeven

De nieuwe website van de Radha Krishna Mandir is live. De website is veel gebruiksvriendelijker en biedt meer mogelijkheden. Zo kun je in een oogopgslag de evenementen zien, interessante artikelen lez

Zoals elk jaar geeft de Radha Krishna Mandir aan al zijn mandirgangers een kalender. Ook dit jaar is de kalender gemaakt en zijn de feestdagen daarin opgenomen. Zie hier de feestdagen van 2018 en de f

bottom of page